Pionit ovat niin upeita - ja ovat myös yksiä lempikukistani joten oli melkein itsestään selvyys, että yksi (tai kaksi) neuleista tulisi olemaan "pioni" nimeltään.

Pionit tuovat mieleen mummolani takapihan, jossa kasvoi isot kauniit ja tuoksuvat pionit vuodesta toiseen. Olin jo aiemmin ideoinut ja käsin neulonut muutaman neuletakin yhdistelemällä vaaleanpunaisen ja valkoisen eri sävyjä. Idea päätyi tuotantoon - ensin valmistui Pioni neulepaita ja suuren kysynnän vuoksi myöhemmin myös neuletakki. Neuletakki-versiossa on hiukan vaaleampia pionin sävyjä kun suositussa neulepaita -versiossa. Värityksenä toistuu kauniin hempeän vaaleanpunaisen pionin sävyt.

Vadelma Design Pioni vaaleanpunainen neuletakki  made in Finland Finnish design Vadelma Design Pioni vaaleanpunainen neuletakki made in Finland Finnish design Vadelma Design Pioni vaaleanpunainen neuletakki made in Finland Finnish design

    

Lisää tietoja ja kuvia kotimaisesta Pioni neuletakista ja linkki verkkokauppaan: 

https://vadelmadesign.com/collections/neuletakit/products/neuletakki-pioni

Previous Article Next Article

Previously viewed products

Would you like to receive our Newsletter and get a -10% discount code to our webshop?
Subscribe to our Vadelma Design mailing list and get a -10% discount voucher for your next purchase! (after subscribing - please notice the varification -mail that we have sent you to your given email)
No thanks!