KESÄALE alkaa maanantaina 5.6. klo 8! - SUMMERSALE starts on Monday 5.6. at 8 am!

 

Vaihto- ja palautus (peruuttamisoikeus)

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  

Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Peruuttamisoikeuden (palauttamisoikeuden) määräajan noudattaiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Mikäli tilaus peruutetaan asiakkaan käytettyä peruuttamisoikeuttaan, asiakkaan on palautettava tuotteet kolmenkymenen (30) päivän kuluessa peruuttamisoikeiden tekemisestä Vadelma Design Oy:n palautusohjeiden mukaisesti. 

Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissaan, käyttämättömiä (sovittamista lukuunottamatta), ehjiä sekä niissä on oltava tuotetunnukset ja -laput paikoillaan. Vadelma Desgin Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta mikäli tuote ei enää vastaa uutta, käyttämätöntä tuotetta.

 Jos haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, toimi seuraavasti:

 • Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@vadelmadesign.com ja kerro, mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Lähetämme sinulle palautuslomakkeen palautusta varten. 
 • Täytä palautuslomake ja lähetä osoitteeseen info@vadelmadesign.com
 • Postita palautettava tuote ohjeiden mukaan:
 1. Pakkaa tuote huolella ja liitä mukaan tieto palautettavasta tuotteesta sekä kiinnitä lähetyksen mukana tullut postin palautustarra paketin päälle. 
 2. Mikäli palautat tuotteen alkuperäisessä paketissa, kiinnitä tarra omien osoitetietojen päälle. 
 3. Palauttaessasi paketin postin toimipisteeseen varmistu palautuskuitin saamisesta. 
 4. Lähetystä ei voi palauttaa kirjelaatikkoon. 

 Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen palautuksen lähettämistä.

Vadelma Design Oy palauttaa, yhteistyössä maksupalvelun tarjoajan kanssa, asiakkaan maksaman summan asiakkaalle ilman aiheetonta viivästystä, mutta kuitenkin viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun Vadelma Design Oy on vastaanottanut asiakkaan peruutusilmoituksen. Vadelma Design Oy voi kuitenkin siirtää takaisinmaksua, kunnes Vadelma Design Oy on vastaanottanut tuotteen.

Mikäli olet valinnut vapaaehtoisesti lisämaksusta esim. kotiinkuljetuksen, ei Vadelma Design Oy hyvitä tästä toimitustavasta aiheutuvia kuluja (vaan normaalin postimaksun toimitusmaksun verran). Palautus ei kata muuta kuin Vadelma Design Oy:n tarjoamasta vakiotoimituksesta aiheutuvia lisäkuluja. Mikäli vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskuluja ei palauteta.

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Vadelma Design Oy:lle) mahdollisimman pian. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen myös virheellisten tuotteiden osalta. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

 

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen

Ota meihin yhteyttä: info@vadelmadesign.com niin lähetämme sinulle vaihto-ja palautuslomakkeen. Täytä sovitusti vaihto- ja palautuslomake sekä postita tuote meille takaisin. Kun tuote on saapunut meille, se on tarkistettu olevan moitteettomassa kunnossa, lähetämme sinulle vaihdetun tuotteen tilalle. 

 • Täytä vaihto- ja palautuslomake  ja palauta osoitteeseen info@vadelmadesign.com
 • Postita palautettava tuote ohjeiden mukaan:
 1. Pakkaa tuote huolella ja liitä mukaan tieto palautettavasta tuotteesta sekä kiinnitä lähetyksen mukana tullut Postin palautustarra/antamamme palautuskoodi paketin päälle. 
 2. Mikäli palautat tuotteen alkuperäisessä paketissa, kiinnitä tarra omien osoitetietojen päälle. 
 3. Palauttaessasi paketin Postin toimipisteeseen varmistu palautuskuitin saamisesta. Huomioithan, että asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä emmekä vastaa kadonneista paketeista.
 4. Lähetystä ei voi palauttaa kirjelaatikkoon. 

 

  

 

 

 

 

Would you like to receive our Newsletter and get a -10% discount code to our webshop?
Subscribe to our Vadelma Design mailing list and get a -10% discount voucher for your next purchase! (after subscribing - please notice the varification -mail that we have sent you to your given email)
No thanks!