ILMOITUS KONKURSSIMENETTELYSTÄ

 

Vadelma Design Oy on asetettu konkurssiin Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksellä maanantaina 4.9.2023. Konkurssipesän pesänhoitajaksi määrättiin asianajaja Antti Husa Asianajotoimisto Eversheds Oy:stä.

 

Konkurssipesä hallinnoi jatkossa yhtiön verkkosivuja, joilla se tulee mahdollisesti realisoimaan konkurssimyyntinä yhtiön jäljellä olevan varaston. Mahdolliset tiedustelut voi osoittaa konkurssipesän hallinnosta vastaaville sähköpostitse konkurssit.tampere@eversheds.fi.

 

 

Olemme lämmin, iloinen ja sydämellinen yritys, joka haluaa välittää pehmeitä arvoja tuotteidemme avulla. Arvostamme jokaista tuotettamme ja sen jokaista, pienintäkin, valmistusvaihetta.

Vadelma Design syntyi pitkän ajan kyteneestä unelmasta, (aika pitkän) hetken rohkeuden keräämisestä ja lopulta rohkeudesta palata niin sanotusti takaisin juurilleen ja lähteä toteuttamaan sitä mitä on sydämessään jo pitkään halunnut tehdä; suunnitella ja luoda kauniita ja laadukkaita kotimaisia neuletuotteita, jotka tuovat iloa sekä käyttäjälleen että muille.

Kiitos, että tulit sivuillemme ja tervetuloa mukaan Vadelma Designin matkaan!