KESÄALE! Valikoidut neuleet -25% alennuksella! 🤍

 

 

Tietosuojaseloste

 

REKISTERINPITÄJÄ

Vadelma Design Oy, Kehräsaari A 203, 33100 Tampere

 REKISTERIN NIMI

Vadelma Design Oy:n verkkokauppa sekä asiakas- ja markkinointirekisteri

 REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Vadelma Design Oy:n verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut sieltä tuotteita ja/tai henkilö on rekisteröitynyt uutiskirjeen tilaajaksi.

 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Vadelma Design verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin käyttötarkoitus pitää sisällään myös palveluihimme liittyvän yhteydenpidon, tiedotteet sekä uutiskirjeet.

 Sinulla on kuitenkin oikeus kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin olemalla meihin yhteydessä: Vadelma Design Oy – info@vadelmadesign.com tai käyttämällä suoramarkkinointiviestien tai uutiskirjeen yhteydessä tarjottavaa tilauksien peruuttamismahdollisuutta.

 REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi 
  • Sähköpostiosoite 
  • Postiosoite 
  • Puhelinnumero 
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista 
  • Tilausten Postin seurantatiedot

 Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sellaisenaan ulkopuolisille. Käyttöoikeus edellyttää Vadelma Design Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.

 

Vadelma Design Oy: n tietosuojakäytäntö 

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksia osoitteesta www.vadelmadesign.com ("Sivusto"). 

 

KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT 

Kun vierailet sivustolla, keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, mukaan lukien tiedot verkkoselaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestä ja joitain laitteellesi asennetuista evästeistä. Lisäksi kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä tarkastelemistasi verkkosivuista tai tuotteista, mitä verkkosivustoja tai hakutermejä ohjasi sinut Sivustolle, ja tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa.

Kutsumme näitä automaattisesti kerättyjä tietoja laitetiedoiksi. Keräämme laitetietoja seuraavilla tekniikoilla:  

- "Evästeet" ovat datatiedostoja, jotka sijoitetaan laitteellesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden käytöstä poistamisesta on osoitteessa http://www.allaboutcookies.org. 

 - "Lokitiedostot" seuraavat sivustolla tapahtuvia toimintoja ja kerää tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, Internet-palveluntarjoajasi, viittaus- / poistumissivut sekä päivämäärä- ja aikaleimat. 

-  "Web-majakat", "tagit" ja "pikselit" ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.  

Lisäksi kun ostat tai yrität tehdä ostoksia Sivuston kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutiedot (mukaan lukien luottokortin numerot, pankkitilin numero, sähköpostiosoite ja puhelin). Kutsumme näitä tietoja tilaustiedoiksi.  

Kun puhumme "Henkilötiedoista" tässä tietosuojakäytännössä, puhumme sekä laitetiedoista että tilaustiedoista. 

 

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?

Käytämme yleisesti keräämiemme tilaustietoja kaikkien Sivuston kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, lähetysten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja jotta voimme kommunikoida kanssasi, seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta ja lisäksi tiedot antaa meille tai tuotteillemme liittyvää tietoa tai mainontaa noudattaessasi meille jakamiasi asetuksia. Käytämme keräämiemme laitetietoja auttaaksemme meitä selvittämään mahdolliset riskit ja petokset (erityisesti IP-osoitteesi) ja yleisesti parantamaan ja optimoimaan sivustoamme (esimerkiksi tuottamalla analytiikkaa siitä, miten asiakkaamme selaavat ja ovat vuorovaikutuksessa ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä).

 
HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme meitä käyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi yllä kuvatulla tavalla. Käytämme esimerkiksi Shopifyä uutiskirjeiden lähettämiseen sekä verkkokauppamme tehostamiseen - voit lukea lisää siitä, kuinka Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Käytämme myös Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 Lopuksi voimme myös jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten noudattamiseksi, vastaamiseksi haastehakemukseen, etsintälupaan tai muuhun lailliseen saamiemme tietojen pyyntöön tai muuten suojellaksemme oikeuksiamme. Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta on Network Advertising Initiativen (NAI) opetussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit kieltäytyä kohdistetusta mainonnasta seuraavasti: 

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads   

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous   

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads  

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa http://optout.aboutads.info/. 

 ÄLÄ JÄLJITÄ

Huomaa, että emme muuta sivustomme tiedonkeruu- ja käyttötapoja, kun näemme selaimesi Älä seuraa -signaalin. 

 Jos asut Euroopassa, sinulla on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, joita pidämme sinusta ja pyytää, että henkilötietosi korjataan, päivitetään tai poistetaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Lisäksi jos olet Euroopan kansalainen, huomaa, että käsittelemme tietojasi täyttääkseen mahdollisesti kanssasi sopimuksiasi (esimerkiksi jos teet tilauksen Sivuston kautta) tai muuten yllä mainittujen laillisten liiketoimintaetujemme puolesta. Huomaa lisäksi, että tietosi siirretään Euroopan ulkopuolelle, myös Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

 TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme tilaustietosi rekisterissämme, kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot. 

 MUUTOKSET

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain ottaaksemme huomioon esimerkiksi käytäntömme muutokset tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai sääntelyyn liittyvistä syistä. 

 OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme tai korjata, muuttaa, tai poistaa henkilötietojasi, ota yhteyttä info@vadelmadesign.com

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme!
Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa mm. Vadelma Designin ajankohtaisista uutisista ja kampanjoista, sekä -10% alennuskoodin seuraavalle ostoksellesi!
Ei kiitos!